Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org

Odbor za izobraževanje vodi Predsednik Odbora Nikša Maletić.

datum rojstva: 22.11.1998

izobraževanje: Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana

funkcije: 

Predsednik dijaške skupnosti Ljubljana

Predsednik Dijšske  skupnosti Gimnazije Jožeta Plečnika

varuh dijakovih pravic na gimnaziji Jožeta Plečnika
 
telefonska številka: 040 792 318

 

Znanje je pot do uspeha!

Naloge Odbora za izobraževanje so spodbujanje, izboljševanje in večja ponudba izobraževalnih opcij. Organizacija različnih tečajev (npr. jezikovni, retorika itd.). Prizadevanje za ugodnejše pogoje za pridobitev Zoisove štipendije in ohranitev le te. Močno prioriteto ima tudi kakovost javnega šolstva, hkrati pa enakopravnost in s tem enake možnosti na poti do visoke izobrazbe za slehernega dijaka. Pomemben dejavnik so med drugim tudi dijaški domovi, ki ob daljših razdaljah pomenijo boljše pogoje za šolanje in tako pripomorejo k izboljšanju dijaških razmer. Najobsežnejši projekt odbora za izobraževanje je zagotovo Dijaška nacionalna konferenca, ki je odličen način kako dijakom približati samo Dijaško organizaciji Slovenije in tudi delovanje le te. 

Član odbora lahko postane vsak dijak v RS. Če se želiš pridružiti, piši predsedniku odbora na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

O NAS

Generic name for deltasone insights on: Share Share Follow HealthTap Embed Dr. Roy Arnold Board Certified, Internal Medicine 41 years in practice Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK