Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org

Odbor za za kulturo, šport in obšolske dejavnosti vodi Predsednik Odbora Bine Zgaga.

datum rojstva: 11.5.1999

izobraževanje:  Srednja elektro –računalniška šola Maribor

pretekle funckije:

Svetnik DOS

telefonska številka: 031 829 380

 

Pozitiven duh v zdravem telesu!

Naloge Odbora za kulturo, šport in obšolske dejavnosti so spodbujanje, finančna podpora, predvsem pa organizacija dijaških projektov. Predsednik odbora organizira večino dejavnosti oziroma projektov DOS in sicer pripravlja načrte za Škisovo tržnico, Študentsko areno in podobno. Oblikovanje projektov, prireditev, katerih glavni namen je poleg druženja in zabave tudi pridobivanje zanimivih izkušnje in znanja ter ne nazadnje popestritev vsakdana oziroma dijaškega obdobja v življenju (npr. Rock otočec, Športni v novo leto, itd.) Podkrepitev dijaških idej in sestave projektov, v naslednjem koraku pa omogočanje realizacije najobetavnejših s finančnimi subvencijami. Gre za to, da mlade spodbujamo k ustvarjanju in razvijanju lastnih zamisli in kreiranju le teh v potencialne in ostalim koristne projekte. 

Član odbora lahko postane vsak dijak v RS. Če se želiš pridružiti, piši predsedniku odbora na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O NAS

Best Answer: not generic penicillin. They are different but related Generic topamax online. If your dog is allergic to penicilin, dont give. These hot spots are infected. If this is a flair up of demodex youll need to get that treated.Precautions and warnings with 250 mg of tramadol also extend to those with certain allergies, A history of drug or alcohol (see Alcohol and ) Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK