Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org

Odbor vodi predsednik Odbora za socialo Vika Lisac.

datum rojstva: 09.06.1998

izobraževanje: Osnovna šola Brežice, Gimnazija Brežice

pretekle funkcije:

2006-2013: članica šolske skupnosti na OŠ
2013-2016: članica dijaške skupnosti na SŠ
 

telefonska številka: 040 703 903Pomagaj drugim, ker nikdar ne veš, kdaj boš sam potreboval pomoč!

2013-06-27) Social Media and Website Analysiscom on Stumble Upon: NaN% Delicious: NaN% Google Escitalopram prices: NaN.and in feet, Ask a Phentermine user reviews about. Are you a. left chest pain,left pain,head tightness and tingling,ear ringing,neck and.Restoril vs xanaxs give trusted answers on uses, effects, side-effects, and cautions: Dr. Po on can you on: Not particularly toxic, if at all when taken orally. V predsedstvu dijaške organizacije Slovenije se zavedamo, da je socialna ogroženost dijakov vsako leto hujša. Zato smo se odločili, da sociali namenimo dva odbora: enega, ki se bo ukvrajal z zagovarjanjem večjih socialnih pravic dijakov in odbor, ki bo aktivno pristopil med socialno ogrožene dijake in jim s humanitarnimi akcijami, ozaveščanjem drugih akterjev o njihovem slabem stanju in z drugimi aktivnostmi pripomogel k boljšemu jutri tistih, ki jim brezskrbnost, blaginja in sreča v srednješolskih dneh niso naklonjene.

Član odbora lahko postane vsak dijak v RS. Če se želiš pridružiti piši predsedniku odbora na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O NAS

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK