Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org
Sobota, 24 November 2018 Razpis za izdelavo spletne strani DOS

Razpis za izdelavo spletne strani DOS

Spoštovani,
 
Dijaška organizacija Slovenije odpira razpis za izdelavo in prenovo spletne strani DOS
Z razpisom, ki je namenjen dijakom, želimo posodobiti spletno stran, ki je predmet razpisa, in z njo zagotavljati obveščenost dijakov in javnosti o delu Dijaške organizacije Slovenije. V sam proces želimo v čim večji meri vključiti slovenske dijake ter jim tako dati možnost soustvarjanja naše podobe in dela organizacije in s tem spodbujati talente, oziroma sposobnosti, dijakov na področju grafičnega in spletnega oblikovanja in programiranja. 
 
Vloge za prijavo na razpis morajo biti oddane najpozneje do nedelje, 2.12.2018 ob 23.59 uri, na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
Zmagovalec razpisa bo za izdelavo spletne strani prejel denarno nagrado.
 
Za kakršnekoli dodatne informacije nas lahko kontakirate preko e-pošte: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
Lep dijaški pozdrav!
 
Lucija Karnelutti,
Predsednica DOS

O NAS

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK