Dosegljivi smo na 01 280 68 01, 031 296 334 aliinfo@dijaska.org

Študentska prehrana

Bodoči študenti, ne pozabite na pravočasen vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane

Čeprav so pred vami najdaljše počitnice in vam po glavi roji tisoč in ena bolj zanimiva misel kot je začetek študijskega leta, si vseeno zabeležite, da ne pozabite na vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane. Ta vam omogoča, da boste s 1. oktobrom 2017 lahko koristili subvencije v višini 2,63 evra za študentsko prehrano. Ker pa je ob začetku študijskega leta običajno velik naval študentov na točkah SŠP, priporočamo, da vpis uredite čim prej.

Na nekaterih točkah SŠP bo predvpis v sistem za koriščenje subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2017/18 možen že od septembra dalje. Če že imate urejen vpis na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej. Poleg tega bodo v času predvpisa točke SŠP tudi na nekaterih študentskih klubih po vsej Sloveniji in ne le v univerzitetnih mestih. Podatke o odpiralnem času točk SŠP najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.si pod zavihkom točke SŠP.

S 1. 10. 2017 bo vsem študentom, ki ne bodo izkazovali upravičenosti do subvencij za naslednje študijsko obdobje, onemogočeno koriščenje subvencije, dokler ne bodo potrdili statusa študenta.

Postopek prijave najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.sipod zavihkom pogosta vprašanja študentov.

Da bi se izognili gneči in nepotrebnemu čakanju, vam še enkrat priporočamo, da se v sistem za novo študijsko leto vpišete čim prej.


Študentska organizacija Slovenije
Dijaška organizacija Slovenije

O NAS

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je demokratično organizirana stanovska organizacija dijakov v Republiki Sloveniji. DOS združuje vse slovenske dijakinje in dijake ter zastopa njihove interese in se zavzema za njihovo uresničevanje.

Kontakt

Dunajska 51
1000 Ljubljana
Slovenija

01 280 68 01

FACEBOOK