Znana zmagovalka razpisa za udeležbo na GCS Casablanca 2024

🌍Zmagovalka razpisa za udeležbo na konferenci Global Change Summit 2024 je Lana Vučko, dijakinja dvojezične srednje šole Lendava. Lana je na razpisu dosegla 45 od skupnih 50 možnih točk.

👉🏻 Lana se bo od 13. do 16. decembra udeležila konference v Kraljevini Maroko, v mestu Casablanca. Dijaška organizacija Slovenije bo zmagovalki razpisa v sodelovanju z organizatorjem konference @tge.ogpd pokrila potne stroške, nastanitev, hrano in kotizacijo za udeležbo na panelih.

👉🏻 Na konferenci, na kateri se bodo zbrali mladi iz celega sveta, bo govora o aktualnih mednarodnih tematikah in velikih globalnih vprašanjih. Konferenca bo udeležencem omogočila izboljšanje izkušenj in razvoj svojih vodstvenih veščin ter digitalnih spretnosti. Mladi bodo imeli priložnost oblikovanja politik, krepitev kulturnega dialoga, državljanskega voditeljstva in ustvarjanja inovacij v izobraževanju. Najbolj pomembno pa je, da se bodo mladi iz celega sveta povezali z navdihujočimi voditelji ter pridobili dragocene vpoglede strokovnjakov z različnih področij. 

💪🏻 DOS bo še naprej spodbujal aktivno državljanstvo, mednarodno prepoznavnost in podpiral mlade, ki delajo na različnih področjih za skupno dobro. Naj bo Lana spodbuda tudi za vse druge, sky is the limit! ⭐