12. Dijaška nacionalna konferenca “Mladi smo prihodnost”

Ljubljana, 13. september 2021 – 12. Dijaška nacionalna konferenca

Dijaška nacionalna konferenca (ali krajše DNK) je največji in najbolj obsežen projekt, ki ga DOS vsakoletno izvaja že od leta 2008. Je 3 dnevna dijaška konferenca, ki poteka v Ljubljani, tematike dogodka pa se iz leta v leto spreminjajo. Letos bo DNK potekal od 24. 9. 2021 od 14.00 ure do 26. 9. 2021 do 12.00 ure. Za izostanek od pouka bomo poskrbeli z opravičilom.

Tudi letos boste dijakinje in dijaki skozi okrogle mize, predavanja in delavnice v sproščenem okolju spoznali več o aktivni participaciji mladih, svetu financ, dijaškega dela, študija v tujini, podjetništva itd. Na konferenci vam bomo ponudili različne aktivnosti, na katerih boste lahko izrazili svoje mnenje, spoznali ljudi iz raznih strok,  jim postavljali vprašanja ter se od njih marsikaj novega naučili. Med mnogimi izvajalci predavanj boste letos našli Andreja P. Škrabo, Društvo VTIS, e-Študentski Servis, Miha Kramlija, Mladinski svet Slovenije, Coolmamacito, Hišo Evropske Unije… Poleg tega pa je to odlična priložnost, da spoznate dijake iz cele Slovenije in si naberete novih izkušenj in znanj. Za več o programu spremljajte naša socialna omrežja: https://www.instagram.com/dijaskaorgslo/, https://www.facebook.com/events/286839642869744/?active_tab=about.

Za bivanje, hrano in obsežen program poskrbimo mi, za zagotovitev mesta moraš po prijavi plačati še kotizacijo, ki znaša samo 10€! Tekom celotnega dogodka je potrebna predložitev PCT pogoja.

Obvezna je prijava preko: https://forms.gle/2aRbDYpamF2eUi83A.

Prijave se zaprejo: v ponedeljek, 20. 9. 2021 ob 23.59 uri.

Za vsa nadaljnja vprašanja nas lahko kontaktiraš preko [email protected] ali preko družabnih omrežij.